Škoda OCTAVIA

Fascinează zi de zi.

Design

Fiecare detaliu al modelului OCTAVIA îmbină estetica atemporală cu tehnologia modernă, dând naștere unui design de ansamblu atractiv, emoţional și funcţional. Farurile duble conferă mașinii un design inconfundabil.

Designul lor excepţional se potrivește perfect cu designul ascuţit al proiectoarelor de ceaţă de dedesubt. Grila masivă a radiatorului și capota marcantă a motorului impun respectul și confirmă nivelul ridicat de siguranţă și fiabilitate al acestui automobil.

Mașina are suprafeţe cursive și muchii cristaline, conturând un design de ansamblu marcant. Geamurile SunSet cu tentă închisă optimizează atât aspectul mașinii, cât și confortul pentru pasagerii din spate.

Luminile exterioare ale automobilului sunt utile, dar au și calităţi estetice. Datorită îmbinării tehnologiei inovatoare cu designul unic, iluminarea devine artă și sporește semnificativ siguranţa pasagerilor. Variantele de finisare a interiorului sunt confortabile și au un aer familiar, cu lumini ambientale plăcute și armonioase, distribuite în întregul interior al mașinii.

Confort

Condusul ar trebui să fie o plăcere, nu un chin. Fie că veţi călători în interes de serviciu sau în vacanţă, numeroasele dotări practice și detalii ingenioase vor face fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă. Volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, care vă permite să folosiţi…

Citește mai mult
Performanțe

Toate familiile au ceva în comun, dar și ceva care le face unice. La fel se întâmplă și cu mașinile. Împărtășesc aceeași fiabilitate și același respect faţă de mediul înconjurător. Însă, în funcţie de tip și de performanţe, fiecare motor are propriul său caracter specific, astfel încât să-l puteţi alege pe cel care se potrivește exact cerinţelor dumneavoastră.

Citește mai mult
Siguranţă

Variate sisteme de siguranţă activă și pasivă au grijă ca fiecare călătorie cu OCTAVIA să fie sigură și lipsită de stres. Sistemele de asistenţă vă permit să răspundeţi în timp util la surprizele pe care vi le rezervă traficul. Reduceţi la minimum stresul parcării pe locurile strâmte, cu Park Assist.

Citește mai mult