Viziune. Misiune. Valori

Viziune

Avia Motors va fi prima alegere a celor interesați de mărcile Škoda și SEAT și va rămâne prima opțiune a actualilor săi clienți prin excelența în servicii.

Misiune

Avia Motors își propune să depășească în mod favorabil așteptările clienților săi în materie de calitate și interacțiune cu aceștia, prin gama de servicii dezvoltată și eforturile angajaților săi.

Valori

Orientare către client

Acțiunile fiecărui membru al echipei Avia Motors au în primul plan Clientul – confortul și siguranța lui. Vrem să oferim consiliere fiecărui Client și îi punem la dispoziție experiența și profesionalismul nostru, într-un parteneriat bazat pe transparență și respect reciproc.

Orientare către rezultate

Obținerea celor mai bune rezultate este scopul final al acționarilor și echipei Avia Motors. Aceste rezultate sunt consecința asumării responsabilității si preocupării pentru perfecționare și eficiență.

Calitate și profesionalism

Reputația noastra se bazează pe servicii de calitate. Avia Motors va oferi servicii la un standard de calitate care satisface întocmai așteptările clienților noștri. Atragerea de oameni bine pregătiți profesional și perfecționarea continuă a angajaților sunt priorități permanente ale companiei.

Colaborare și comunicare

În relațiile cu clienții și partenerii săi, Avia Motors înțelege comunicarea ca fiind una din cheile performanței. Ne propunem să construim relații comerciale solide și o echipă puternică și unită. Calitățile fiecărei părți sunt puse în valoare în mod optim prin colaborare, iar succesul se construiește prin implicarea fiecăruia.

Siguranță și stabilitate

Rezultatele deosebite și preocuparea continuă pentru dezvoltare oferă clienților și angajaților perspectiva unei colaborări permanente și pe termen lung.