Škoda FABIA

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII DIFERIT

*Oferta de preț este calculată pentru NOUA ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI . Prețul final de vânzare este 11.868 € cu TVAinclude prima de casare REMAT (în valoare de 9000 de lei, ecobonusul de 3000 lei, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3, și ecobonus de 1500 lei pentru autoturismul nou achiziționat al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP) și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.08.2022 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Mai mare, mai avansată și mai emoțională: a patra generație ŠKODA FABIA este foarte aproape de noi. Cu proporții atletice, linii sculpturale, faruri și stopuri cu tehnologie LED definite perfect, Noua ŠKODA FABIA se diferențiază prin emoție și dinamism.

 

*Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Noua FABIA este cea mai aerodinamică mașină din segmentul său, cu un coeficient de tracțiune (cd) de 0,28, care – împreună cu un rezervor de combustibil de 50 de litri – permite o autonomie de peste 900 km în ciclul WLTP. Cinci noi caracteristici Simply Clever vor însoți noul model ŠKODA.

Design

Noua FABIA iese în evidență prin exprimarea personalității și a conceptului de culoare ce oferă șansa de a personaliza FABIA în două culori. Alegeți între conceptul de culoare negru sau gri pentru a schimba nuanța plafonului, a oglinzilor și a jantelor din aliaj. Noua FABIA este perfectă pentru călătoriile de zi cu zi în traficul urban, datorită dimensiunilor sale practice și a dexterității excelente pe care mașina o oferă în orice moment. Dotată cu ultimile tehnologii de asistență, modelul se deosebește prin simplitatea și inteligența pe care acesta o oferă.