Škoda KAMIQ

Pentru că știi ce ți se potrivește.

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA KAMIQ Style 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 17.120 € cu TVA, include prima de casare REMAT în valoare de 9000 de lei și ecobonusul de 3000 lei, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3 și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.08.2022 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA KAMIQ:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Design

Modelul ŠKODA KAMIQ reprezintă un nou stil de design pentru brandul ŠKODA, oferind o reînnoire atractivă.

Grila radiatorului este acum o parte fixă a zonei frontale, prin urmare, nu se ridică odată cu capota. Deasupra ornamentului cromat al radiatorului se află noul logo ŠKODA. Farurile sunt integrate cu radiatorul, creând astfel un design unitar care mărește imaginea vehiculului din punct de vedere vizual.

Funcționalitatea perfectă a designului este de asemenea reflectată în forma ușilor din spate, care oferă un spațiu de intrare generos. Numele brandului ŠKODA apare acum inscripționat pe partea din spate a mașinii. Aspectul dinamic este completat de oglinziile exterioare, în două culori.

Motorizări

Toate motorizările TSI și TDI sunt disponibile în versiunile Greenline, ce oferă un consum redus de carburant și emisii scăzute de CO2.

Citește mai mult
Siguranță

Airbagurile pentru cap acoperă zona geamului și structura internă a mașinii (între stâlpul din față și cel din spate).

Citește mai mult
Sistemul Start & Stop

În timpul staționării, motorul funcționează inutil, consumând combustibil și poluând atmosfera.

Citește mai mult