Škoda Kamiq

Un partener adaptabil pentru fiecare zi

 

*Oferta se referă la modelul Škoda Kamiq Essence 1.0 TSI 95 CP. Prețul final de vânzare este 17.071 € cu TVA (85.355 Lei) și include prima de casare REMAT (în valoare de 10.000 de lei și 2 ecobonusuri a câte 1500 lei, echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3).

Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.12.2023. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Pachetul SERVICE CONFORT se aplică dacă polița CASCO se încheie prin Porsche Asigurări și este GRATUIT pentru o perioadă de 48 luni și 15.000 km/an, incluzănd următoarele:
• Inspecții conform cerințelor producătorului pentru masinile cu interval de service flexibil (include ulei motor, filtre și lichid frână)
• ITP

**Oferta ce include 6 rate Casco GRATUITE este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

 

Adaptabil în orice peisaj. Proiectat pentru tine.

 

 

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Solicită detalii despre oferta specială Škoda Kamiq:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Design

Îți prezentăm Kamiq facelift, primul crossover al mărcii Škoda. Vei fi atras în mod instantaneu de designul inconfundabil și totodată îndrăzneț, care combină o mașină de oraș practică și încăpătoare cu avantajele unui SUV.

 

Te vei ridica fără efort deasupra agitației de zi cu zi a orașului, în timp ce te bucuri de caracteristicile de confort și de conectivitate de ultimă oră. Acest vehicul urban mic, robust, care oferă un raport calitate-preț perfect, va fi un însoțitor excelent, fie că va servi unui cuplu sau unei familii, ori că ești pur și simplu în căutarea unei a doua mașini.

Module LED hexagonale distinctive în farurile opționale TOP LED Matrix

Farurile divizate caracteristice lui Kamiq au acum noi proporții. Pe lângă varianta de bază formată complet din lumini LED, Kamiq este acum disponibil și cu Faruri TOP LED Matrix.

Citește mai mult
Atractie sporită pentru SUV-ul Škoda Kamiq!

Un aspect mai robust, cu o grilă mărită și poziționată mai vertical ce completează aspectul puternic al mașinii. Noua formă a farurilor subliniază noul său aspect. Kamiq aduce în opțional tehnologia TOP LED Matrix cu module LED hexagonale distinctive.

Citește mai mult
Siguranță

Așa cum este tipic pentru Škoda, varianta revizuită a modelului Kamiq vine cu numeroase sisteme de siguranță, dintre care unele sunt întâlnite mai frecvent la categorii superioare de vehicule. Astfel îi sporește și mai mult nivelul de siguranță activă și pasivă.

Citește mai mult