*Oferta de preț este calculată pentru modelul ŠKODA KAMIQ Active 1.0 TSI cu preț de bază 14.791 € cu TVA, prin finanțare Porsche Finance Group Romania, și include un bonus de 4% aplicabil pentru pachetul ce include Casco prin Porsche Asigurări, pentru o durată contractuală de minimum 24 luni. Din prețul de bază a fost scăzută valoarea unui tichet RABLA. Oferta de preț este valabilă până la data de 29.02.2020, la dealer-ul Avia Motors Constanța și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul RABLA, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Valoare consum de combustibil mixt: 5.1 l/100km, valoare emisii noxe: 116 g/km. Imaginea este cu titlu de prezentare, opțiunile și dotările modelului pot diferi.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA KAMIQ

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Design

Modelul ŠKODA KAMIQ reprezintă un nou stil de design pentru brandul ŠKODA, oferind o reînnoire atractivă.

Grila radiatorului este acum o parte fixă a zonei frontale, prin urmare, nu se ridică odată cu capota. Deasupra ornamentului cromat al radiatorului se află noul logo ŠKODA. Farurile sunt integrate cu radiatorul, creând astfel un design unitar care mărește imaginea vehiculului din punct de vedere vizual.

Funcționalitatea perfectă a designului este de asemenea reflectată în forma ușilor din spate, care oferă un spațiu de intrare generos. Numele brandului ŠKODA apare acum inscripționat pe partea din spate a mașinii. Aspectul dinamic este completat de oglinziile exterioare, în două culori.

Motorizări

Toate motorizările TSI și TDI sunt disponibile în versiunile Greenline, ce oferă un consum redus de carburant și emisii scăzute de CO2.

Citește mai mult
Siguranță

Airbagurile pentru cap acoperă zona geamului și structura internă a mașinii (între stâlpul din față și cel din spate).

Citește mai mult
Sistemul Start & Stop

În timpul staționării, motorul funcționează inutil, consumând combustibil și poluând atmosfera.

Citește mai mult