Škoda SUPERB

Pentru un business bun.

Vezi listă prețuri SUPERB Combi aici

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA SUPERB Ambition 1.5 TSI. Prețul final de vânzare este 24.341 € cu TVA, include prima de casare REMAT, bonusul financiar de 1.666 € de la Porsche Leasing, este valabil la Avia Motors Constanța până la 31.07.2021 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2021, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta 6 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA SUPERB:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Sculptată într-un limbaj de design nou, mai emoţional, ŠKODA SUPERB atrage imediat atenţia. Pe lângă faptul că este incredibil de spaţioasă, această maşină este cel mai confortabil mod de a vă întinde nu doar picioarele, ci şi ambiţiile – perfectă atât pentru familie, cât şi pentru viaţa profesională. Iar pentru că este o ŠKODA, acest automobil oferă cele mai bune soluţii Simply Clever, garantând astfel confort şi eleganţă. SUPERB este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie în fiecare călătorie, ca pe vremea când am început să construim maşini. Iată ce înseamnă Simply Clever. Iată ce înseamnă ŠKODA.

Design

Designul modelului SUPERB nu vă îmbie să priviţi pur şi simplu, ci vă invită, de asemenea, să vă uitaţi mai îndeaproape. Contururile angulare marcante şi liniile dinamice ascuţite demonstrează cum frumuseţea întregului iese la lumină din detaliile incitante. Rezultatul constă într-o senzuală expresie a preciziei şi caracterului practic. Proporţiile perfect echilibrate, suprafeţele vitrate de mari dimensiuni şi blocurile optice prelungite în lateral creează un profil plin de forţă, cu puternică încărcătură emoţională.

Liniile impunătoare ale capotei motorului sunt completate de contururile profilate ale farurilor şi de proiectoarele de ceaţă care au o personalitate la fel de puternică – designul acestora amintind de tradiția fabricării sticlei ceheşti. Contururile suple şi tăioase ale oglinzilor retrovizoare exterioare cu lumini de semnalizare integrate accentuează sportivitatea designului, suprafaţa oglinzii asigurând totodată funcţionalitatea deplină.

Performanțe

Dacă designul modelului SUPERB v-a atras de la exterior, o privire mai atentă sub capota motorului vă va creşte cu siguranţă pulsul. Motoarele oferă un confort excelent, fără a face compromisuri la capitolele performanţe şi mediu. Cei care vor să se bucure la maximum de agilitatea maşinii pot opta pentru şasiul sport, care asigură reglaje variabile pentru direcţie.

Citește mai mult
Siguranță

SUPERB pune în slujba dumneavoastră o întreagă armată de sisteme de asistenţă care vă oferă confort fără egal şi siguranţă în situațiile neprevăzute. Farurile Matrix-LED sunt echipate cu LED-uri, iar faza lungă are funcția avansată de matrice. O cameră din oglinda retrovizoare detectează sursele de lumină ale altor vehicule și

Citește mai mult
Confort

Fiind încărcat cu numeroase dotări inteligente, noul SUPERB vă va răsfăţa cu confort absolut, fie că vă doriţi relaxare la drum lung sau distracţie pe şosea. Cu sistemul de aer condiţionat Climatronic cu reglaje pe 3 zone puteţi seta temperaturi diferite pentru şofer, pasagerul din faţă şi

Citește mai mult