Škoda Superb

A conduce înseamnă a explora.

Configurator Superb Combi

*Oferta de preț este calculată pentru Škoda Superb Essence, 1.5 TSi DSG, 150 CP . Prețul final de vânzare este 29.586 € cu TVA (147.930 Lei)  include prima de casare REMAT și Ecobonus ~2600 €, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3 și Bonus PFG în valoare de 1785 €, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group Romania. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.07.2024.

Oferta Remat intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Solicită mai multe detalii despre noul Škoda Superb:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

În plus, orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

 

 

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

O mașină impunătoare pentru fiecare zi.

Superb este nava amiral a mărcii Škoda de mai bine de 20 de ani. La a patra generație, Superb se remarcă printr-un design si mai rafinat, sculptural, remarcabil prin amplitutindea spațiului si a tehnologiei de varf. Optimizările suplimentare ale grupului de propulsie și îmbunătățirile aerodinamicii îi asigură o eficiență și mai mare. Interiorul complet nou este și mai ergonomic și are o cantitate exemplară de materiale durabile.

Designul modern și elegant, tehnologia de ultimă oră și sistemele avansate de asistență a șoferului creează magie. Indiferent de modul în care călătorești, cu familia, prietenii sau drumurile spre serviciu, Škoda Superb va crea experiențe memorabile pe care să le prețuiești.

Deci, care este următoarea ta mișcare?

 

 

Design

Nu ai nevoie de o navă spațială pentru a experimenta confortul first-class. Škoda Superb a primit un design rafinat, cu linii elegante, dar pronunțate și clar definite, precum și faruri cu fascicul LED Matrix cu designul tradițional cristalin inspirat de cristalul de Bohemia.

Bara de protecție frontală distinctivă, grila radiatorului octogonală cu o formă îndrăzneață într-un finisaj unic de crom mat închis și capota cu linia centrală dominată de noul logo Škoda conferă noului Superb un look fresh.

Performanțe

Noul Superb vine cu șase sisteme de propulsie eficiente, cu puteri de la 110 kW (150 CP) până la 195 kW (265 CP). Acestea includ un motor pe benzină 1.5 TSI cu tehnologie mild-hybrid, o premieră pentru vârful de gamă al mărcii Škoda – precum și pentru hibridul plug-in de ultimă generație. Acesta din urmă oferă o putere de 150 kW (204 CP) și permite un sistem complet electric.

Citește mai mult
Siguranță

În ceea ce privește siguranța, a patra generație Superb oferă noi sisteme de asistență inteligente, cum ar fi Asistență la viraj și Asistență la direcție de urgență. Alte sisteme care erau deja disponibile în predecesor – precum Travel Assist, Side Assist și Front Assist – au fost îmbunătățite semnificativ.

Citește mai mult
Confort

A patra generație Superb are un nou concept interior, o consolă centrală cu un aspect ordonat, nou și oferă acum uniformitate, mai mult spațiu de depozitare, deoarece maneta selectorului s-a mutat pe coloana de direcție. Modelul oferă noi scaune Ergo cu zece perne de masaj controlate pneumatic.

Citește mai mult