Škoda SCALA

Fă pasul!

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA SCALA Active 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 13.114 € cu TVA și este valabil până la data de 31.01.2021 sau în limita disponibilității tichetelor REMAT. Oferta este valabilă la dealer-ul Avia Motors Constanța și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta 12 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Selectati modelul dorit


Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.Design

CONECTIVITATE INOVATOARE

Beneficiaţi de confortul noii generaţii a sistemelor de conectivitate, acestea oferind dotări şi funcţii precum cardul SIM integrat şi o conexiune wireless a smartphone-ului cu autovehiculul prin intermediul SmartLink.