*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA SCALA Active 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 12.363 € cu TVA, include prima de casare REMAT, bonusul financiar de 833 € de la Porsche Leasing, este valabil la Avia Motors Constanța până la 31.07.2021 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2021, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta 6 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA SCALA:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Design

CONECTIVITATE INOVATOARE

Beneficiaţi de confortul noii generaţii a sistemelor de conectivitate, acestea oferind dotări şi funcţii precum cardul SIM integrat şi o conexiune wireless a smartphone-ului cu autovehiculul prin intermediul SmartLink.