Škoda OCTAVIA

EMOȚIE ÎN MIȘCARE

Vezi listă de prețuri OCTAVIA Combi aici

*Bonusul CleverPack în valoare de 3250 € cu TVA se aplică modelului ŠKODA OCTAVIA Style.

Oferta de preț pentru NOUA ŠKODA OCTAVIA Style 1.0 TSI cu Bonus CleverPack și prima de casare REMAT incluse este de 18.805 € cu TVA, și este valabil până la data de 31.03.2021 și în limita disponibilității tichetelor REMAT.

Oferta 12 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA OCTAVIA.

Selectati modelul dorit


Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.**Oferta Remat este valabilă la Avia Motors Constanța și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2021, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Design

Cu proporții perfecte, suprafețe plăcute și aerodinamică îmbunătățită, noua ŠKODA OCTAVIA are un aspect elegant și sportiv. Cum este de cutumă pentru OCTAVIA, designul atemporal a fost păstrat. Ca rezultat, este inconfundabilă.

skoda-octavia-frontal
Bucură-te de călătoria de afaceri

O călătorie lungă de afaceri ar putea fi obositoare dacă n-ar exista OCTAVIA. Cu o singură apăsare de buton, pornește Predictive Cruise Control și bucură-te de trecerea kilometrilor.

Citește mai mult
Potrivită pentru întreaga familie

Portbagajul de 600 de litri este destul de încăpător pentru tot ce ai nevoie. Dacă pliezi scaunele din spate reușești să crești volumul portbagajului până la 1.555 litri (640 sau 1.700 litri în varianta COMBI).

Citește mai mult
Navetă urbană ușoară

Noua OCTAVIA este perfectă pentru traficul urban cotidian. Când vine timpul să parchezi, serviciul de Spații de Parcare te va îndruma către un loc cu spații libere.

Citește mai mult
Pleacă în vacanță cu tot ce ai nevoie

Pasagerii de pe bancheta din spate vor aprecia Pachetul de Somn (doar în varianta COMBI) ce oferă tetiere ajustabile pentru un somn mai ușor pe drum.

Citește mai mult
Mergi cu bicicleta pe un traseu nou

Doar trage de mecanismul de deblocare al sistemului de tractare pliabil din portbagaj și eleganta OCTAVIA devine instant echipată cu o bară de tractare.

Citește mai mult