Škoda Octavia

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

*Oferta se referă la modelul Škoda Octavia Selection 1.5 TSI 115 CP, cutie manuală, 6 trepte. Prețul final de vânzare este 17.942 € cu TVA (89.710 Lei), include prima de casare REMAT și EcoBonus în valoare de ~2600 €, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3, discount în valoare de 3.050 € și Bonus PFG în valoare de 1428 €, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group Romania. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.07.2024.

Oferta Remat intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Completează formularul de mai jos pentru a solicita detalii despre noul model.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 109-177 *
Consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 4.1 – 7.8*

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Design curat, atemporal, tehnologie de ultimă oră, sisteme avansate de asistență pentru șofer și o serie de caracteristici de confort fac din această mașină un partener pe care te poți baza.

Octavia este deja de mult timp modelul Škoda cu cele mai mari vânzări, fiind popular atât în rândurile clienților persoane fizice cât și în rândurile companiilor. Este un excelent exemplu de automobil polivalent, ce place oricui, oferind fiecăruia ceea ce îi este necesar.

 

 

Un bestseller de renume
La 27 de ani de la lansarea primei generații moderne a modelului de mare succes Octavia, aceasta a beneficiat de mai multe facelift-uri și generații, cu vânzări de peste șapte milioane de unități în întreaga lume, până în prezent. Astfel, acum prezentăm o variantă revizuită a celei de-a patra generații a bestseller-ului nostru. Una dintre cele mai importante noi optimizări constă în cea de-a doua generație de faruri LED Matrix, care au fost introduse acum ca dotare opțională pentru noua Octavia. O altă noutate este noul afișaj Digital Display de 10 inchi, care este acum o dotare standard, alături de noul display de infotainment de 10 inchi. Sistemul de Navigation 13”, de asemenea nou, este inclus în dotarea standard pentru modelul special RS și este o dotare opțională pentru nivelul de echipare Selection și versiunea Sportline. Conceptul portofoliului de dotări a fost, de asemenea, revizuit, astfel că Octavia este acum disponibilă în variantele Essence și Selection, în completarea versiunilor deja familiare Sportline și RS.

Design

A patra generație Octavia a introdus o schimbare radicală în designul exterior. Deoarece noul look a fost primit atât de călduros de către clienți și profesioniștii din industrie deopotrivă, facelift-ul aduce doar modificări cosmetice și mici ajustări.
Una dintre noile dotări importante aduse de facelift constă în cea de-a doua generație de faruri cu LED Matrix, cu o putere de iluminare crescută și cu 36 segmente luminoase. Aceste faruri au fost lansate în premieră cu cele mai recente generații ale modelelor Kodiaq și Superb, iar acum au fost introduse și pentru Octavia.

Farurile acestea includ Crystalinium, un element de design amplasat în interiorul farurilor pentru a le oferi o notă cromatică distinctivă. Spre deosebire de prima generație a acestor faruri, acum nu mai există o lumină de ceață separată, deoarece această funcție a fost preluată de luminile all-weather.
Una dintre cele mai notabile modificări de design este noul design al farurilor, care acum arată mai îndrăznețe și conferă autoturismului o alură mai sportivă. Bara de protecție față și grila radiatorului au fost, de asemenea, modificate.

Design armonios și de bun gust

Revizuirea modelului Octavia aduce, printre celelalte caracteristici, o nouă bară de protecție spate și un nou design al blocurilor optice din spate.

Citește mai mult
Interior reinventat

Principala schimbare la interiorul noii Octavia este introducerea opțiunilor Design Selection, cunoscute deja de la alte modele Škoda, precum și introducerea de noi tipuri de decor și tapițerie odată cu acestea.

Citește mai mult
Mai confortabilă și mai primitoare

În ceea ce privește confortul, revizuirea modelului aduce o serie de inovații cu care experiența de a conduce noua Octavia devine mai plăcută și mai confortabilă ca niciodată.

Citește mai mult
Asistenții pentru condus

Facelift-ul a adăugat câteva noi sisteme de asistență la gama deja extinsă de sisteme de asistență pentru șofer.

Citește mai mult
Tracțiune

Noua Octavia poate fi echipată exclusiv cu motoare cu patru cilindri, fie pe benzină sau pe motorină. Sunt disponibile atât transmisii manuale, cât și automate, iar motorul 2,0 TSI pe benzină cu tracțiune integrală va intra în gamă de la începutul anului 2025.

Citește mai mult