Luni - Vineri 09:00-17:00
Luni - Vineri 09:00-17:00
Luni, Miercuri: 09:00-12:00

Contact:
0372 41 35 00; 0751 202 037  (AVIA INFO LINE)
Informații detaliate la Consilierii Service Caroserie

Nu ești asigurat? Vezi prețuri! Broșură accidente

Ghid de urgență în caz de accident

Dorim să vă informăm cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparațiilor în caz de accident, recomandări care au ca finalitate siguranța proprie și cea a bunurilor Dumneavoastră.

În caz de accident, vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca reparația mașinii Dumneavoastră să fie realizată la Avia Motors – service autorizat Škoda.

Vă reamintim ca singura persoană care decide unde se repară autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăți de asigurare care recomandă efectuarea reparațiilor autovehiculului avariat în unități service care nu sunt agreate de Producatorul Škoda și nici de Registrul Auto Român (RAR).

Societățile de asigurări nu pot impune atelierul unde se va efectua reparația autovehiculului pe care îl detineti, nici măcar atunci când reparația trebuie făcută pe Polița RCA a celui care v-a avariat mașina. În cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual și în acest sens primește împuternicire pentru efectuarea reparațiilor doar la service autorizat de către producătorul Škoda.

Dorim prin acest demers să fiți informat asupra drepturilor dumneavoastră de a vă repara autoturismul într-o reprezentanță, ceea ce vă oferă siguranța unei lucrări de calitate, efectuată de un personal calificat, în concordanță cu cerințele producătorului Škoda.

Puteți obține informații legate de constatări accidente auto, constatări amiabile, documente, cum se procedează în caz de accident și asistență referitoare la asigurări – puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.

Asistenta asigurari si accidente
AVIA INFO LINE NON STOP
0744 366 626
caroserie@aviamotors.ro

Informații suplimentare la:

Telefon: 0751 202 037*
Email:  cs-tv-ct@aviamotors.ro