Service Avia Motors

Întreținerea automobilului achiziționat necesită tehnologie și sisteme profesionale.
Avia Motors – partener service autorizat Škoda – dispune de specialiști și sisteme care combinate cu procedurile tehnologice agreate de producătorul auto asigură perfecta funcționare și întreținere a automobilului dumneavoastră.

Îți punem la dispoziție metode diferite prin care să achiți:

Atuurile Avia Motors Service sunt:

 • Specialiști, tehnologie și servicii first class
 • Varietate largă de servicii auto
 • Onești și deschiși cu clienții noștri!
 • Prețul afișat include și Garanția lucrului bine făcut.
 • Dorința de a fi cel mai apropiat service de fiecare client Avia Motors

În Avia Motors Service specialiștii noștri sunt instruiți pentru a executa o varietate largă de operațiuni service:

Recepţie Directă

Preluarea autovehiculului pe elevator în prezenţa clientului îiu transmite acestuia competenţă de specialitate, consiliere concisă în legătură cu necesarul de reparaţii, evitându-se astfel eventualele extinderi ulterioare ale comenzii la telefon.

În procesul de Recepţie Directă clientul se poate convinge de standardele lucrăriulor de service şi de o analiză corectă a lucrărilor ce urmează a fi efectuate pentru maşina sa.

Express Service

Acest serviciu este dedicat clienţilor care nu doresc să aştepte pentru diagnosticarea problemelor la maşină.

Avantajele pe care le prezintă acest serviciu se regăsesc pe de o parte în perioada scurtă de aşteptare pentru preluarea autovehicului de către un consilier de service, iar pe de altă parte în faptul că lucrările sunt rezolvate imediat iar clientul putându-şi lua chiar pe loc maşina reparată.

În plus, preţurile pentru aceste lucrări şi piese sunt favorabile, iar clientul primeşte întotdeauna informaţii clare despre preţ şi despre lucrările ce necesită intervenţie în service.

Revizii Periodice

Lucrări în garanție Škoda

Reparații Caroserie

Reparațiile efectuate asupra structurii metalice și de rezistență a autoturismelor (uzual denumite tinichigerie caroserie auto) se realizează într-un atelier cu o suprafață generoasă. În cadrul atelierului de caroserii se pot efectua orice tip de reparație de tinichigerie. Capacitatea de lucru ajunge la 300 de mașini pe lună.

Atelierul de tinichigerie auto dispune de dotări tehnice moderne conform prevederilor mărcii. Normele cer ca îndreptarea elementelor de caroserie și  lucrările asupra structurii de rezistență să se efectueaze reducând aproape de minim folosirea sudurii și bazându-se pe folosirea deformării la rece (utilizând robotul de redresat caroserii – ce permite îndreptarea elementelor de caroserie fără demontarea elementelor de tapiterie, faruri etc).

In situatia in care este necesara folosirea sudurii, Avia Motors utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria (incalzeste doar pe suprafete mici).

Pe langa instruirea personalului, calitatea lucrarilor de tinichigerie este data si de dotarea tehnica premium existenta:

 • stand mobil pentru redresare caroserii (Sevenne – CELETTE)
 • aparat de sudura MIG-MAG
 • aparat de sudura in puncte

Reparații Mecanică

Atelierul Mecanica – Electrica Avia Motors dispune de o magazie de scule si dipozitive speciale specifice mărcii, ceea ce faciliteaza executarea lucrarilor dificile la motoare, cutii de viteza, tren de rulare, sistemul electric etc.

Atelierul de Mecanica-Electrica este dotat cu toate echipamentele necesare efectuarii in standardele mărcii a oricarei interventii asupra autoturismului Dumneavoastra.

Personalul Avia Motors Service participa la cursuri de formare si perfectionare conform standardelor impuse de producător, acestia fiind mereu în pas cu noutatile aparute.

Reparații Electrice

Atelierul Mecanica – Electrica Avia Motors dispune de o magazie de scule si dipozitive speciale specifice mărcii, ceea ce faciliteaza executarea lucrarilor dificile la motoare, cutii de viteza, tren de rulare, sistemul electric etc.

Atelierul de Mecanica-Electrica este dotat cu toate echipamentele necesare efectuarii in standardele mărcii.

Personalul Avia Motors Service participa la cursuri de formare si perfectionare conform standardelor impuse de producător, acestia fiind mereu în pas cu noutatile aparute.

Vopsitorie

Avia Motors dispune de atelier propriu de vopsitorie, cu o suprafata de 330 mp, cu doua cabine de vopsit de ultima generatie marca NovaVerta si 6 zone de pregatire in vederea vopsirii,  dotate conform standardelor mărcii.

Atelierul de vopsitorie are o capacitate de 300 de masini pe luna.

Dotarile tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calitati superioare a lucrarii, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.

Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigura o curatenie perfecta, iar standul de preparare a vopselelor, Standox, este computerizat, asigurandu-se astfel obtinerea culorii initiale a autoturismelor.

In termeni tehnici, atelierul de vopsitorie la Avia Motors lucreaza cu varfurile gamei de dotari:

 • cabine de vopsit NovaVerta (Italia)
 • cabine de pregatire a vopsitorie cu sistem de filtrare a aerului (NovaVerta)
 • sistem de evacuare a prafului din zona de pregatire a vopsitoriei uscate
 • sistem profesional de distribuire si filtrare a aerului comprimat (KaserKompressoren)

Profesionalismul oamenilor dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrarilor de vopsitorie la standardele de calitate ale producătorului.

Echilibrări Roți

Reglare Sistem Direcție

ITP

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) este o verificare complexa a autovehiculului si este obligatorie conform legislatiei romane.

Puteti face o programare online, este rapid, comod si sigur.

Documente necesare:

 • Cartea de identitate a autovehiculului (in original). In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila in original.
 • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
 • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.

Durata estimata pentru o verificare este de 1-2 ore, timp in care se verifica autoturismul din punct de vedere al regulamentului R.A.R  RNTR1 privind obtinerea vizei ITP si inregistrarea in baza de date a R.A.R.

Montaj Accesorii

Montaj alarme, radicasetofoane, radio cd, cd changer, amplificatoare de sunet, boxe, car-kit, sistem de geamuri electrice.

Piesele folosite in cadrul operatiunilor de service sunt piese originale Volkswagen, SEAT, Škoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale. Stocul de piese – format din aproximativ 3,500 de coduri distincte – este aprovizionat zilnic. Comenzile speciale de piese se livreaza in maxim 4 zile de la lansarea comenzii. Garantia oferita este de 24 luni pentru piese de schimb si manopera, 12 luni pentru aparate electronice (radio casetofoane, radio cd, etc.) si 90 zile daca reparatia efectuata nu s-a facut cu inlocuire de piese.

Fiecare standard de tehnologie setat de producator necesita calificari profesionale corespunzatoare pentru oamenii care il verifica. La Avia Motors Service trainingul si perfectionarea echipei este o preocupare si o prioritate.

Service-ul Avia Motors a fost primul service Škoda certificat conform SR EN ISO 9001:2008 din reteaua dealerilor Škoda din Bucuresti.

Din 2006, certificarea Sistemului de Management al Calitatii este inca o garantie a calitatii lucrarilor efectuate si a orientarii catre client.

Alături de partenerii nostri,  Raffeisen Bank și Credit Europe Bank, oferim clienților, plata facturii de service în rate, fără dobândă!

Te așteptăm să te convingi la cel mai apropiat service Avia Motors!

Tinichigerie
Tinichigerie
Mecanică
Mecanică
Vopsitorie
Vopsitorie
Inspecție Tehnică Periodică
Inspecție Tehnică Periodică