Škoda KAROQ

Drumul tău e altfel.

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA KAROQ Ambition 1.5 TSI. Prețul final de vânzare este 21.010 € cu TVA, include prima de casare REMAT, bonusul financiar de 1.190 € de la Porsche Leasing, este valabil la Avia Motors Constanța până la 31.07.2021 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2021, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta 6 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

Solicită detalii despre oferta specială ŠKODA KAROQ:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

 

Noua ŠKODA KAROQ este un SUV compact rafinat, emanând sete de aventură. Fiind echipat cu dotări de conectivitate şi cu sisteme de siguranţă de ultimă oră, modelul poate transforma chiar şi cele mai obişnuite drumuri în excursii de lux. Astfel, întruchiparea celui mai nou limbaj de design al mărcii ŠKODA, cu numeroase elemente care amintesc de cristalul de Boemia, vă poate ajuta să transformaţi fiecare zi a săptămâni într-o zi de weekend. KAROQ este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie în fiecare călătorie, ca pe vremea când am început să construim maşini. Iată ce înseamnă Simply Clever. Iată ce înseamnă ŠKODA.

Design

Inspirate din tradiţia cehească a prelucrării sticlei de cristal, liniile sculptate cu eleganţă ale noului nostru SUV emană aceeaşi eleganţă ca piesele de cristal. Designul său polivalent vă va ajuta să arătaţi bine, în orice aventură. KAROQ, cu grila radiatorului specifică tuturor modelor ŠKODA, sugerează putere şi siguranță. Partea frontală este dominată de faruri cu linii precis tăiate şi cu proiectoare de ceaţă aşezate la înălţimea grilei, confirmând capacitatea maşinii de a face faţă aventurilor în off-road.

Blocurile optice spate cu formă de săgeată alungită şi forma luminii specifică tuturor modelelor mărcii, sugerând litera C, amintesc de tradiţia cehească a prelucrării cristalului. Blocurile optice sunt împărţite în două elemente. Primul element pătrunde în lateral, iar al doilea este integrat în a cincea uşă. Reflectoarele care asigură o mai bună vizibilitate a maşinii sunt montate adânc în bara de protecţie din spate, pentru a fi mai bine protejate. Modelul KAROQ dispune, de asemenea, de protecţii robuste.

SIGURANȚĂ

Călătoriile devin mult mai sigure, cu ajutorul unui co-pilot atent. Astfel, KODIAQ oferă numeroase sisteme de asistenţă care să vă permită să reacţionaţi prompt în orice situaţie. O parte dintre sisteme pot chiar preveni automat o coliziune iminentă. În situaţii extreme, când şoferul nu mai poate interveni activ, intră în acţiune

Citește mai mult
PERFORMANȚE

Toate motoarele din gama oferită au multe puncte în comun. Toate sunt moderne, dinamice şi economice. Astfel, KAROQ se simte a acasă atât în oraș, cât şi pe drumurile neasfaltate. Fie că treceţi munţii sau alergaţi de la o provocare la alta prin tumultul oraşului, KAROQ îşi va păstra roţile ferm pe drum.

Citește mai mult
CONECTIVITATE

Rămâneţi conectat, indiferent unde v-aţi afla. Veţi fi mereu on-line, ceea ce înseamnă că veţi avea acces la distracţie şi la informaţii, dar şi la asistenţă, dacă este nevoie. ŠKODA CONNECT este legătura dumneavoastră cu un univers cu posibilităţi nelimitate de comunicare.

Citește mai mult