Škoda KAROQ

EXPERIENȚELE NE DEFINESC CALEA

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA KAROQ cu preț final de vânzare de 22.490 € cu TVA, ce include prima de casare REMAT  în valoare de 9000 de lei și ecobonusul de 3000 lei, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3 și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 30.08.2022 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

 

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Experimentează diferit fiecare zi a săptămânii.
Pornește în călătorie cu noul ŠKODA KAROQ, în deplină siguranță pentru tine și familia ta, spațiu pentru toate hobby-urile voastre și funcții care îți vor face viața mai ușoară.

 

Design

Interacțiunea liniilor grațioase, a curbelor dinamice și a aspectului general robust au dat naștere unei caroserii cu formă foarte echilibrată.

Secțiunea din spate este dominată de numele distinctiv ŠKODA și de farurile spate Top LED cu părțile lor exterioare ce se întind peste aripile laterale ale caroseriei. 

MOTORIZĂRI AVANSATE

Noul KAROQ oferă o gamă largă de motoare puternice, dar economice, a celei mai recente generații Evo.

Citește mai mult
Travel Assist

Travel Assist combină mai multe sisteme și funcții de asistență pentru

Citește mai mult
VarioFlex

Sistemul de banchete din spate VarioFlex are trei scaune separate care pot fi mutate,

Citește mai mult