Škoda Karoq

Drumul tău e altfel!

*Oferta de preț este calculată pentru Škoda Karoq Selection 1.5 TSI 150 CP (cutie manuala 6 trepte). Prețul final de vânzare este 22.541 € cu TVA (112,705 Lei), include prima de casare REMAT și Ecobonus ~2600 €, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3), discount în valoare de 2850 € și Bonus PFG în valoare de 1428 €, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group Romania. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Oferta este valabilă la Avia Motors Constanța până la 31.07.2024.

Oferta Remat intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

 

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Experimentează diferit fiecare zi a săptămânii.
Pornește în călătorie cu noul Škoda Karoq, în deplină siguranță pentru tine și familia ta, spațiu pentru toate hobby-urile voastre și funcții care îți vor face viața mai ușoară.

Design

Interacțiunea liniilor grațioase, a curbelor dinamice și a aspectului general robust au dat naștere unei caroserii cu formă foarte echilibrată.

Secțiunea din spate este dominată de numele distinctiv Škoda și de farurile spate Top LED cu părțile lor exterioare ce se întind peste aripile laterale ale caroseriei. 

MOTORIZĂRI AVANSATE

Noul Karoq oferă o gamă largă de motoare puternice, dar economice, a celei mai recente generații Evo.

Citește mai mult
Travel Assist

Travel Assist combină mai multe sisteme și funcții de asistență pentru

Citește mai mult
VarioFlex

Sistemul de banchete din spate VarioFlex are trei scaune separate care pot fi mutate,

Citește mai mult