Škoda ENYAQ iV

Descoperă noi posibilități!

Lumea se schimbă. Și noi împreună cu ea. Primul SUV electric ŠKODA este gata de drum.

Design-ul elegant, interiorul spațios, materialele de înaltă calitate și cea mai recentă tehnologie sunt doar câteva dintre numeroasele sale puncte forte. Datorită conectivității sale de ultimă oră, a sistemelor de asistență pentru șofer de ultimă generație și a confortului excepțional, este perfect atât pentru traficul de oraș, cât și pentru călătoriile lungi.

Achiziționează noul model ENYAQ iV iar noi îți oferim CADOU* stația de încărcare MOON pentru primul tău SUV electric ŠKODA.

Noul model ŠKODA ENYAQ iV este eligibil pentru Programul REMAT 2021**. Rabla Clasic (7.500 lei prima de casare) și RABLA Plus (45.000 lei eco-tichet) pot fi accesate împreună.

Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată completează formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.*Stația de încărcare MOON este oferită cadou la achiziția oricărui model ŠKODA ENYAQ iV, în intervalul 23 martie – 23 iunie 2021. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat aici.

**Oferta este valabilă la dealer-ul Avia Motors Constanța și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Design

Design elegant și alură impunătoare

O trăsătură specifică SUV-urilor ŠKODA este alura impunătoare și designul elegant. ŠKODA ENYAQ iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii.

Secțiunea frontală cu farurile apropiate sugerează deja punctele forte ale modelului ENYAQ iV, iar designul său robust de ansamblu accentuează senzația plăcută de siguranță.

Un detaliu deosebit de atractiv al exteriorului constă în mijloacele sale de iluminare. Astfel automobilul oferă faruri matrix LED, spot-uri de curtoazie pentru acces și o inovație fără egal: grila frontală cu designul cristalin (disponibilă începând din trimestrul 3/2021), creat de LED-uri.

O dotare opțională deosebit de atractivă a modelului ENYAQ iV este plafonul panoramic, ce are o deschidere de 1 m² dinspre interior. Partea din față a plafonului poate fi rabatată sau elementul poate fi chiar glisat complet spre spate. Sticla fumurie permite iluminarea suficientă a interiorului automobilului și îl protejează totodată de supraîncalzire.

Primul SUV 100% electric
Citește mai mult
Cum se încarcă bateria?
Citește mai mult
Tracțiune spate sau întegrală
Citește mai mult
Calitate și mult spațiu
Citește mai mult